Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Tanár úr kérem


Zenthe Ferenc Színház Nonprofit Kft.

2019. február 11. 14:00

Tanár úr kérem, én készültem… A jól ismert középiskolás élet karcolatai Karinthy Frigyes tollából, a Veszprémi Petőfi Színház előadásában.

"...Hát idehallgass, édes Büchnerkém, milyen marhaságot álmodtam… azt álmodtam, hogy én nem vagyok már tizenhat éves, hanem sok év telik-múlik és tudod, és sok zavaros és zagyva dolog jön, egészen másképpen, mint ahogy én most elképzelem. Tudod, álmomban leérettségiztem... és kiléptem az élet iskolájába, amiről Lenkei tanár úr szokott beszélni... szóval úgy volt, hogy már huszonhét éves vagyok, és ülök egy kávéházban, és nem jól éreztem magam... úgy volt, hogy tényleg egy író lettem, ami lenni akartam, és már sok könyvem megjelent és képzeld, mégse éreztem jól magam, nem furcsa? Szóval kiderült, hogy érettségi után nem olyan jó lesz, mint hittem. Az esős ablaküveghez szorítottam a fejem, és erősen elhatároztam, hogy most felébredek... és figyelmeztetlek benneteket, hogy mennyi szín és furcsaság és élet mindez és mennyi emlék és mennyi remény..."

Szereposztás
Tanár úr – Máté P. Gábor
Házvezetőnő – Soltis Eleonóra
Ifj. Karinthy – Keller Márton
Altmann/ Deckmann – Imre Marcell
Bauer – Bakos Zsolt
Büchner – Csordás Martin
Eglmayer – Nagy Gábor
Guttmann – Takács Dávid
Neugebauer – Piedl András
Steimann – Oszvald Balázs
Wlach – Kiszely-Nagy Botond

díszlet- és jelmeztervező – Oberfrank Pál

rendezőasszisztens és súgó – Nemes Bence

rendező - Oberfrank Pál (Jászai-díjas)